Vi på RC REKLAM har sedan 1994

Designat, Producerat och Levererat Skyltar och Banderoller, Butiks- och Fordonsdekorer, Mässmaterial, Dekaler och Visitkort, Foldrar och Affischer, Reklam- och Presentartiklar, Profil- och Arbetskläder med Tryck och Brodyr.

Kort sagt det mesta reklambranschen har att erbjuda till kommun, företag, fastighetsbolag, föreningar och privatpersoner.

Textiltryckeri

Vi kan textilförädling…

Vi har jobbat professionellt med textilförädling sedan mitten av 90-talet och spetsat våra kunskaper, för att kunna leverera det våra kunder förväntar sig.
Våra tryckpressar är toppmoderna och enligt oss de bästa på marknaden. Vi gör allt för att våra kunder ska vara nöjda med det vi levererar.

Smidigt med transfertryck

Transfertryck är som screentryck fast i märkesform. Trycket värms fast på arbetskläder, t-shirts, idrottsplagg, väskor paraplyer m.m. Fördelen med transfertryck är att de kan lagras för att sedan vid ett senare tillfälle kunna användas. Om en kund köper och lagrar sina transfermärken hos oss kan de sedan handla sina arbetskläder hos oss och få dessa tryckta medan de väntar.